Vrienden van Casa

CASA-Gemert is een initiatief van ouders in de gemeente Gemert-Bakel, dat als doel heeft het realiseren en in stand houden van een kleinschalige woonvoorziening voor jongvolwassenen met een autistische problematiek.

Voor deze doelgroep is het zelfstandig wonen zonder ondersteuning in eerste instantie geen reële mogelijkheid; met begeleiding en extra ondersteuning, georganiseerd vanuit het ouderinitiatief, zijn zij hiertoe wel in staat.

Iedere bewoner huurt individueel zijn/haar appartement van Goed Wonen Gemert. De begeleiding en ondersteuning worden gerealiseerd door de ouders en Amarant, een professionele Brabantse zorgorganisatie.

De woonlasten worden bekostigd door de huurders zelf, vanuit hun (minimum)inkomen.

Het ouderinitiatief heeft er bewust voor gekozen een gemeenschappelijke ruimte in het complex te creëren om daar, door het organiseren van gezamenlijke activiteiten, een prettig sociaal contact tussen de bewoners te bevorderen. Aangezien het initiatief geheel zelfstandig functioneert, zonder subsidie, kunnen wij u hulp daarbij goed gebruiken.

Als u ons financieel wilt ondersteunen kunt u dat doen door minmaal € 2,50 per maand te doneren. U bent dan ‘Vriend van Stichting CASA-Gemert’. Dit kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen en uw maandelijkse bijdrage op rekeningnummer 1486.70.660 t.n.v. Stichting CASA-Gemert te storten.

Echter een eenmalige storting is ook mogelijk, dit kunt u doen door uw bedrag over te maken op bovenstaand rekeningnummer t.n.v. Stichting CASA-Gemert.

Mogen wij rekenen op uw bijdrage? U doet er de bewoners een enorm plezier mee.

Formulier

  Ik wil graag Vriend van CASA-Gemert worden en ga het project ondersteunen door een maandelijkse (automatische) storting van
  (minimaal €2,50) op rekeningnummer 1486.70.660 t.n.v. Stichting CASA-Gemert.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Adres (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Via wie bent u in contact gekomen met CASA-Gemert?

  Aanvullende opmerking